Till innehållet

Landvetters kulturhus

Välkommen till Landvetters kulturhus! Här kan du umgås, låna böcker, lyssna på musik, delta i samtal och föreläsningar eller uppleva scenkonst av olika slag.

Fyll i alternativtext

För stora och små

Kulturhuset i Landvetter har ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Till exempel familjeföreställningar, konserter, författarbesök, föreläsningar och utställningar. Ungdomsverksamheten är viktig och här finns flera grupper med unga som skapar och själva gör arrangemang.

För den som vill jobba kreativt arrangeras regelbundet pyssel eller workshops i ateljén. Det kan handla om olika hantverk men också om digitalt skapande. I kulturhuset kan både stora och små känna sig välkomna och hitta intressanta saker att göra tillsammans.

Händer på Landvetters kulturhus

Fler evenemang

Rum för kultur

I kulturhuset finns en ateljé, en dans- och dramasal, mötesrum och en större samlingssal. Kulturskolan är också här för den som vill lära sig spela instrument, dansa, måla, spela teater eller sjunga.

Den stora trappan är husets mittpunkt och här är det många som träffas. Trappan används också till utställningar, konserter.

Biblioteket

Landvetters bibliotek är kärnan i kulturhuset. På bottenplan finns den fina småbarnsavdelningen med trappor och krypin för små personer. Längre in i huset finns vuxenavdelningen med studieplatser och ett grupprum. Biblioteket en trappa upp innehåller en massa härlig läsning för lite äldre barn och ungdomar.
Länk till Landvetters bibliotek

Tipslådan

Har du en idé eller förslag på samarbete? Vill du tipsa om en konsert eller ett föredrag du skulle vilja lyssna på? Hör gärna av dig till kultur@harryda.se.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-04-29