Till innehållet

Mölnlycke kulturhus

Mölnlycke kulturhus finns mitt i Mölnlycke centrum och är en välbesökt mötesplats för stora och små. Här kan du träffa människor, fika, se på konst, låna böcker, plugga, uppleva konserter med sång och dans eller varför inte lära dig något nytt på en föreläsning eller workshop? Välkommen!

Ett hus fullt av liv

Så gott som varje dag händer det något i Mölnlyckes kulturhus. Konserter, familjeföreställningar, författarmöten, föreläsningar, bokcirklar och sagostunder är några exempel på våra program och aktiviteter. Under stora delar av året kan du även se på bio i stora salen. Vi har gratis wifi i alla delar av huset. På övervåningen finns flera rum som är bokningsbara. I caféet kan du äta lunch eller ta en fikapaus.

Aktuella evenemang

Fler evenemang

Ett hus fullt av konst

På Mölnlycke kulturhus får konsten ta plats. Runt om i hela kulturhuset samsas konstnärliga uttryck i form av stenmosaik och keramiksymboler som klättrar efter väggarna tillsammans med konstutställningar på flera plan. Här finns kommunens stora konsthall Nemeshallen och utställningsytor som Konstgången och Konsthyllan.
Om Nemeshallen

I ateljén finns verksamhet för både kulturskola och studieföreningar. Den kan du som vill skapa och vara kreativ på egen hand också hyra.
Om ateljén i Mölnlycke kulturhus

Tipslådan

Har du en idé eller förslag på samarbete? Vill du tipsa om en konsert eller ett föredrag du skulle vilja lyssna på? Hör gärna av dig till kultur@harryda.se.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2023-12-05