Till innehållet

Rum och lokaler i Landvetter kulturhus

I Landvetters kulturhus finns olika rum och lokaler för skilda behov. Lokala föreningar har företräde men alla är välkomna med en bokningsförfrågan.

Trappan i Landvetters kulturhus.

Samlingssalen, våning 3

Samlingssalen är ett samlingsrum på 176 m² för större sammankomster som beroende på möblering rymmer 100 till 150 personer. Salen passar för dans, teater, musik, möten, föreläsningar och liknande.

I anslutning till salen finns två loger med gemensam dusch och toalett. Rummet kan mörkläggas och det finns möjlighet att bygga upp en scen på 2 till 32 kvm. Bord och stolar finns i ett förråd bredvid salen och du som hyresgäst väljer själv hur du vill möblera. I samlingssalen finns projektor, filmduk, mikrofon och hörslinga.

Vill du använda ljud- och ljustekniken i rummet behöver du boka en tekniker. Timkostnad för tekniker tillkommer utöver hyran.

Hyra

  • Föreningar registrerade i kommunens föreningsregister: 350 kr per tillfälle exklusive tekniker.
  • Övriga: 300 kr per timme exklusive tekniker.

Mötesrummet, våning 2

Mötesrummet på våning 2 är 29 m², rymmer 10 till 12 personer och passar för mindre möten, studiecirklar och föreningsträffar. I mötesrummet finns projektor, filmduk och whiteboard.

Hyra

  • Föreningar registrerade i kommunens föreningsregister: 100 kr per tillfälle.
  • Övriga: 150 kr per timme.

Danssalen, våning 2

Danssalen är ett rum för rörelse. Danssalen är 69 m² och passar för drama, dans, yoga och liknande. I rummet finns projektor, filmduk, en spegelvägg och ett bra trägolv men inga möbler. Danssalen är ett skofritt rum.

Hyra

  • Föreningar registrerade i kommunens föreningsregister: 250 kr per tillfälle.
  • Övriga: 150 kr per timme.

Ateljén, våning 2

Ateljén är ett rum för skapande och lämpligt till skapande kursverksamhet och workshops för stora och små. Ateljén är 73 m² och i rummet finns projektor, filmduk, gipsavskiljare, diskbänk och vatten.

Ateljén är ett rum för skapande. Workshops, studiecirklar och skapande aktiviteter för stora och små passar i det här rummet.

Hyra

  • Föreningar registrerade i kommunens föreningsregister: 250 kr per tillfälle.
  • Övriga: 150 kr per timme.

Så bokar du lokal

Besök bokningskalendern för att se om det önskade rummet är ledigt den tid och dag du önskar.

Har du frågor om lokalerna eller bokning?
Kontakta oss på hyralokal.landvetter@harryda.se eller 031-724 87 01.

Hyresvillkor

Uthyrningen bygger på självservice. Det innebär att du som hyresgäst själv möblerar efter behov och att lokalerna återställs i ursprungligt skick när du är klar. Behöver du hjälp med teknisk utrustning eller annan service måste du boka det i förväg. Lokalerna hyrs i första hand ut till föreningar i Härryda kommun. I andra hand till övriga hyresgäster.

För att kunna garantera att vi kan hantera din bokningsförfrågan behöver du boka minst två veckor i förväg. Ändringar och avbokningar görs i god tid, senast 1 vecka innan. Om du inte avbokar kommer hyran att faktureras. 

Kontakt

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2023-03-15