Till innehållet

Kulturcrew

Är du intresserad av att fixa egna evenemang och aktiviteter? Vill du lära dig mer om scenteknik och hur det är att jobba bakom scenen? Gå med i Kulturcrew!

Beige, gul och rosa bakgrund med texten Kultur Crew. Färgglada strålar ut från ordet och små stämplar med högtalare, en hand och en megafon.

Joina

Gå med i Kulturcrew tillsammans med 5-10 andra unga och en handledare. Kulturcrew är för dig som är 12 år eller äldre.

Kom med dina idéer

Kulturcrew kommer på olika saker som de vill fixa. Tillsammans bestämmer gruppen vilken grej de vill gå vidare med. Vi gör en planering för att hinna med de olika sakerna i tid.

Marknadsför

Förbered och arbeta för att fler ska veta om det som ska hända. Skapa affischer, gör inlägg, fota och filma.

Välj uppgift


På evenemanget har vi olika uppgifter. Vi tar emot publiken, presenterar artister, fixar i lokalen eller sköter tekniken. Om du vill kan du såklart vara med och uppträda själv.

Workshops

Du kommer få gå på kostnadsfria workshops inom till exempel scenteknik, marknadsföring eller värdskap. Oftast är dessa workshops i en annan kommun där du får chansen att träffa andra Kulturcrew.

Vi följer utvecklingen av pandmin och hos oss gäller rådande restriktioner. Aktiviteten kan komma att anpassas utifrån detta.

Västra Götalandsregionen

Kulturcrew startades ursprungligen i Danmark 2010 och har sedan spridit sig till flera regioner även i Sverige. I Västra Götaland drivs projektet av Förvaltningen för kulturutveckling sedan 2018. Samarbetsparter är även KulturUngdom och Riksteatern Väst och kommuner i regionen som är aktiva inom Kulturcrew är för närvarande Ale, Lerum, Falköping, Vara och Mark.

Information om Kulturcrew på Västra Götalandsregionens hemsida. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Anna Gustafsson, kulturutvecklare unga

031-724 87 10

anna.m.gustafsson@harryda.se

Landvetters kulturhus

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2022-10-10