Till innehållet

Vill du ställa ut i Nemeshallen?

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte akuellt längre.
Nyhet publicerad: 16 okt 2023

Under perioden 9 december 2023 till 27 januari 2024 håller Nemeshallen i Mölnlycke kulturhus sin allra första öppna salong, en utställning där alla är välkomna att delta.

Bild på karta över Härryda kommun

Utställningen bejakar allas skapande och kreativitet, oavsett bakgrund och tidigare erfarenhet. Utifrån ett gemensamt tema skapas en helhet där alla enskilda verk bidrar till upplevelsen. Under utställningen finns det möjlighet att rösta på sitt favoritverk. Utställningen avslutas med finissage i Nemeshallen den 27 januari, där en vinnare koras och prisas.

Tema: Min tid - min plats

Begreppen tid och plats kan kollektivt uppfattas som två objektiva och tydliga termer. På olika sätt hjälper de oss att navigera i den gemensamma tillvaron. För den enskilda individen, å andra sidan, kan de båda begreppen upplevas som högst personliga och ta en mer abstrakt skepnad. Med temat Min tid - min plats vill vi uppmuntra till de skilda ingångarna i denna dualitet. Vad handlar temat om för dig och hur kan du uttrycka det med konst?

Vill du delta?

För att få ställa ut behöver du skicka in en intresseanmälan. Därefter gör kulturverksamheten i kommunen ett urval och meddelar dig om du har kommit med i utställningen. Urvalet baseras på antal ansökande, platsbehov och verkens förhållande till temat.
Mer information om och intresseanmälan

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt