Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Ung Kulturstab

Timanställning för unga kulturarrangörer som vill jobba med utveckling och arrangörskap! Ansökningsperioden var öppen från 30 april till 30 maj.

Text ung kulturstab. En glad tjej i bakgrunden med färgglada inspel.

Vad gör Ung Kulturstab?

Ung Kulturstab kommer få hitta på och genomföra egna aktiviteter och evenemang tillsammans. Arbetet innefattar uppgifter som ingår i genomförandet av ett kulturevenemang. Det kan handla om att skriva projektplaner, göra artistbokningar och ta kontakt med nya personer eller hitta spännande samarbeten. Det kan också innebära att jobba med teknik och förberedelser, allt det som sker bakom scenen och som gör att en föreställning, konsert eller workshop går att genomföra. Att marknadsföra och dokumentera det som Ung Kulturstab gör är också en av arbetsuppgifterna.

Tillsammans kommer vi fram till vad Ung Kulturstab ska genomföra under hösten 2021.

Person med röd jacka och lockigt hår fotad lite underifrån. Blå, orange och gula färger omkring. Texten Ung Kulturstab täcker bilden.

Handledning och möten

Deltagarna i Ung kulturstab utvecklar sina arbetsuppgifter själva med handledning och coachning från personal i kommunens kulturhus. Arbetet handlar bland annat om att se över kommunens kulturutbud för unga, att skapa nya aktiviteter för unga eller att på nya sätt förmedla och synliggöra det utbud som redan finns. Arbetsplatsen kommer delvis vara digital, men kan också innefatta Landvetters kulturhus, Mölnlycke kulturhus eller andra ställen i Härryda kommun.

Det är viktigt för oss att Ung Kulturstab är en trygg plats där alla idéer får plats och att ni som deltar får en uppgift som känns både rolig och utmanande, en uppgift som ni själva har varit med att komma på.

Pandemin påverkar förstås vilken typ av aktiviteter vi kan genomföra. Vi följer restriktionerna och håller oss uppdaterade för att hitta möjligheter.

Hur söker jag jobbet?

Ansökningsperioden var öppen 30 april – 30 maj.


Ung Kulturstab är en satsning för att öka ungas delaktighet. Projektet drivs av Kultur Härryda med stöd från Förvaltningen för kulturutveckling i Västragötalands Regionen.

Kontakt

Kulturutvecklare unga

Anna Gustafsson

anna.m.gustafsson@harryda.se

031-724 87 10

Kultursamordnare
Hanna Uddenberg
031-724 64 33
hanna.uddenberg@harryda.se


Vid övriga frågor välkommen att kontakta kultur@harryda.se

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok