Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Stöd, bidrag och stipendier

Kulturpris och kulturstipendium

Kommunen delar varje år ut ett kulturstipendium och ett kulturpris. Stipendiet är avsett som stöd och uppmuntran för fortsatt utbildning och utveckling. Priset är avsett att uppmärksamma en lång och trogen insats inom kulturområdet.

Härryda kommuns kulturpris 2018 tilldelas Ulf Ripa som efter 50 år av stort kunnande och engagemang fortsätter att berika kommunens musikliv och vara en viktig inspiratör och förebild för många av kommunens unga musiker.

Härryda kommuns kulturstipendium 2018 tilldelas Klara Stirner som uppmuntran till fortsatta studier för en ung musikalisk begåvning som med stor målmedvetenhet valt att utvecklas inom sång, komposition och musicerande.

Härryda kommuns kulturpris 2018 tilldelas Ulf Ripa

Kulturbidrag

Vill du eller din förening göra en filmfestival, en utställning, en konsert, en teaterföreställning, en installation eller något annat inom kultur- och konstområdet? Nu finns det pengar att söka för föreningar eller fria konstutövare som vill ordna ett offentligt kulturellt arrangemang i kommunen.

Ansökningarna behandlas löpande. Det går inte att ansöka om eller få ett bidrag som är större än 50 procent av de budgeterade nettokostnaderna för projektet.
 

Vill du ordna ett offentligt kulturarrangemang i kommunen? Sök kulturbidrag!

Kontakt

Planeringsledare
Margreth Tallvid
031-724 64 32
margreth.tallvid@harryda.se

Beställning av blankett för kulturbidrag:

Senast ändrad: 2019-10-21

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok