Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Stöd, bidrag och stipendier

Kulturpris och kulturstipendium

Kommunen delar varje år ut ett kulturstipendium och ett kulturpris. Stipendiet är avsett som stöd och uppmuntran för fortsatt utbildning och utveckling. Priset är avsett att uppmärksamma en lång och trogen insats inom kulturområdet.

Härryda kommuns kulturpris 2021

Marie Hurtig, som genom ett mångårigt och hängivet engagemang förmedlat kunskap till såväl unga som äldre och skapat förståelse och intresse för kommunens kultur- och naturhistoria.

Härryda kommuns kulturstipendium 2021

Arvid Olson, som uppmuntran och stöd till fortsatta studier av en ung begåvning som med öppet sinne och nyfikenhet utforskar musikens många områden och möjligheter på ett kreativt sätt.

Kulturbidrag

Vill du eller din förening göra en filmfestival, en utställning, en konsert, en teaterföreställning, en installation eller något annat inom kultur- och konstområdet? Nu finns det pengar att söka för föreningar eller fria konstutövare som vill ordna ett offentligt kulturellt arrangemang i kommunen.

Ansökningarna behandlas löpande. Det går inte att ansöka om eller få ett bidrag som är större än 50 procent av de budgeterade nettokostnaderna för projektet.

Kontakt

Planeringsledare
Margreth Tallvid
031-724 64 32
margreth.tallvid@harryda.se

Beställning av blankett för kulturbidrag:

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok