Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Mer om oss

Vårt uppdrag är att göra kulturen tillgänglig för alla. Det betyder bland annat att vi ska finnas i hela kommunen och att vi ska erbjuda ett innehåll med både bredd och spets. För alla åldrar. Och det vi gör ska hålla en hög kvalitet.

Organisation

Kulturverksamheten består av tre enheter: Kulturskolan, Mölnlycke kulturhus och Landvetters kulturhus med Hindås och Rävlanda bibliotek. I kulturhusen finns bibliotek, scener, ateljéer, möteslokaler, utställningsplatser och mycket mer. I kulturskolan får barn och unga chansen att möta många olika konstformer, till exempel musik, dans, bild och teater.

Kulturen är en av grundpelarna i ett demokratiskt samhälle och har en stor betydelse för att skapa ett gott och innehållsrikt liv.

Verksamheten arbetar dessutom med den offentliga konsten, med frågor om kulturarv, med namngivning av platser och vägar, med bidrag till föreningar liksom med kommunens kulturpris och kulturstipendium.

En viktig del av verksamheten består samarbeten med föreningslivet. Några exempel är Hindås station, Mölnlycke filmstudio Länk till annan webbplats. och alla arrangemang som görs tillsammans med studieförbunden i kommunen.

Ledning

Susanna Eskilsson Juhlin

Kultur- och fritidschef 
031-724 64 34
susanna.eskilsson.juhlin@harryda.se


Karin Brämberg
Kulturhus- och bibliotekschef Mölnlycke kulturhus, tillförordnad chef Landvetters kulturhus, Rävlanda och Hindås bibliotek
031-724 64 09
karin.bramberg@harryda.se


Maria Carlsson
Kulturskolechef
031-724 62 09
maria.carlsson@harryda.se


Margreth Tallvid
Planeringsledare
031-724 64 32
margreth.tallvid@harryda.se

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok