Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Imagine Landvetter 2019

Imagine Sweden är det nya namnet på Musik Direkt, Sveriges bredaste och äldsta musiktävling för musiker mellan 13 och 21 år. 2-3 mars hölls musiktävlingen i Landvetters kulturhus. 

Händer som sträcks upp i ett publikhav. Händerna formar ett hjärta.

Deltävlingar i Landvetters kulturhus

Lördag 2 mars, deltävling 1

Anmälda: Elias V, Nazih, Edvin Hakimzadeh, Blessing Olutayo, Din hand mot min rygg, De Udda från Neverwhere, Helin, Karl Hund, Jordan Molnar, Robin Molnar, Skoskav, Theodor Johansson, Wondermind och Sultan.

Söndag 3 mars kl 17, deltävling 2

Anmälda: Alisha Höglund, Beatrice Carlier, Bird, Dalaona, Hamninloppet, Ida Schönbeck, Mångatan, Myrra JH, Nity, Rhino, Rättegång, Sebastian Standar, Väster-ut, Inanna och Esoterico.

Grattis till Karl Hund, Skoskav, Nity och Esoterico som gick vidare till regionfinal i Borås!

Två personer på scen i blått ljus. Sjunger och spelar gitarr.

Vidare till regionfinal: Esoterico!

Sveriges bredaste livemusiktävling för unga artister

Alla musikstilar är välkomna så länge de tävlande är mellan 13 och 21 år. Det spelar ingen roll om den som tävlar sjunger ensam, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg. Både erfarna musiker och de som framträder för första gången får ta plats på scen.

De som går vidare från deltvlingen i Landvetter får åka på Music Camp i Uddevalla och tävla i regionfinalen i Borås. Vinnarna i regionfinalen får åka på Imagine festival i Gävle.

Datum att hålla reda på:

2-3 mars, lokala deltävlingar i Landvetters kulturhus.
29-31 mars, Music Camp i Uddevalla.
27 april, regionfinal i Borås.
29 maj - 1 juni, Imagine Sweden festival i Gävle.

Ett band med fyra personer uppträder på scen i grönt ljus.

Vidare till regionfinal: Karl Hund!

Mer information

Imagine är tävlingen där du träffar andra musiker och får spela med det bästa tänkbara ljudet och ljuset. Du får feedback från en professionell jury och knyter nya kontakter med musikbranchen. Sedan 1986 har vi funnits och tusentals har tävlat och framträtt. Var med du också - det är dessutom gratis!

Imagine är en del av den internationella tävlingen Imagine. I Imagine kan du spela dig till festivalscener i Sverige eller långt ut i Europa och världen. I Imagine kan du ta nästa steg…

Klicka här för att läsa och se bilder från förra gången när Imagine huserade i Landvetters kulturhus.

Imagine arrangeras av Kultur Ungdom och Jeunesse Musicales Sverige, i samarbete med Landvetters kulturhus, Härryda kulturskola, ABF Sjuhärad, Fritid Ungdom och Mölnlycke fotoklubb.

Kontakt

Anna Gustafsson, kulturutvecklare unga


anna.m.gustafsson@harryda.se

031-724 87 10

Kultur ungdomlänk till annan webbplats

Julia Wiel Fredén, projektledare Imagine Västra Götaland.

julia@kulturungdom.se

0723-243415

Senast ändrad: 2020-09-01

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok