Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

HBTQ och pride

Person i jeansjacka där det står "Born this way" på ryggen. Regnbågsflaggor i bakgrunden.

HBTQ-hänget

För dig som är eller är nyfiken på HBTQ(AI+). Vi träffas regelbundet för att snacka, fika, kolla filmer och planera kommande träffar. I kalendern kan du kolla om datum för nästa träff har kommit upp.

Kom som du är! HBTQ-hänget strävar efter att vara en trygg plats för dig som står upp för eller behöver HBTQ-rättigheter. Det är ingen anmälan och helt gratis, för dig från 13 år. 

Frågor? Kontakta: Anna - 031-7248710, anna.m.gustafsson@harryda.se

Kom som du är!

Två personer med händerna i luften. En person håller en prideflagga upp mot blå himmel.

Regnbågsdagen

Brinner du för frågor som rör HBTQ, mångfald och mänskliga rättigheter? Var med och arrangera vår regnbågsdag!

2020

Regnbågsdagen 15 maj är tyvärr inställd på grund av Covid-19. Förhoppningsvis kan vi arrangera något under hösten eller vintern 2020.

2019

Regnbågsgruppen arrangerar återigen den härliga regnbågsdagen då allas lika värde uppmärksammas. Dagen bjöd på regnbågspyssel, tv-spel och roliga programpunkter. På scen stod Rättegång, Sputink falls och Rhino.

Regnbågsdagen genomfördes i samarbete med Hulebäcksgymnasiet, Fritid ungdom, RFSL ungdom och Kulturskolan.

2018

Den 17 maj ordnade regnbågsgruppen en färgsprakande dag i Landvetters kulturhus med föreläsningar, unga musiker, samba, HBTQ-fika, dans och pyssel. På scenen stod Sofie Lindén, Popsik, Mahdi, Hulebäcks kör och Kiriaka!

Regnbågsdagen genomfördes i samarbete med Hulebäcksgymnasiet, Fritid ungdom, RFSL ungdom och Kulturskolan.

Härryda kommun

Härryda kommun deltar i West prides parad och strävar efter att aktivt arbeta med frågor som rör HBTQ och mångfald. Läs mer om Härryda kommuns arbete med Pride och mångfald härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Anna Gustafsson, kulturutvecklare unga


anna.m.gustafsson@harryda.se

031-724 87 10

Senast ändrad: 2020-09-01

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok