Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Feriejobb kultur

Den 22 februari öppnar ansökningsperioden för feriejobb i Härryda kommun.

Bilden visar en hand som filmar med en telefon. I filmen syns en person med en elgitarr. Orange rök kommer från sidorna.

Sök feriejobb kultur!

Vi söker dig som gillar att uttrycka dig genom film, musik, teater, dans, cirkus eller liknande. Du kommer vara med i en grupp som arbetar tillsammans med två coacher under tre veckor för att göra en film. Vi kommer gemensamt välja ett tema för filmen och du väljer själv vilka arbetsområden som passar dig. Det kan vara till exempel regi och manus, scenografi och kostym, dans och teater, musikproduktion och ljudeffekter, eller filmredigering. Det är en fördel om du gillar att arbeta framför kameran och att du gillar att samarbeta med andra.

Tror du att du är rätt person? Välkommen med din ansökan till feriejobb kultur!

Ansökningsperiod: 22 februari - 31 mars 2021
Jobbperiod: 26 juli - 13 augusti 2021
Plats: Landvetters kulturhus

Feriejobb med inriktning kultur är en chans för dig som som är 16-17 år att sommarjobba med kulturinriktning. Till feriejobb kultur ansöker du tillsammans med ett personligt brev där du skriver lite kort om dig själv och vad du skulle vilja göra. Ansöker gör du under våterminen på harryda.se/feriejobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där kan du läsa mer om feriepraktik och hur ansökan går till.

På arbetet har du två handlerade från kulturhuset och kulturskolan som har kunskap inom dans, musikproduktion, design, filmskapande, arrangörskap med mera.

Röd bild med rök, tre personer står med masker och tittar in i kameran

"Det är otroligt roligt och en bra möjlighet att sommarjobba med något man älskar. Man utvecklas själv och tillsammans med andra."

- Martin 2018

I menyn kan du läsa mer om feriejobb kultur från tidigare år.

Kontakt

Anna Gustafsson, kulturutvecklare unga


anna.m.gustafsson@harryda.se

031-724 87 10

På vår youtubekanallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du se kortfilmen 3075, behind the scenes, modeshowen samt höra all musik som skapats till filmen sommaren 2020.

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok