Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Kulturskolans utbud

Kulturskolan har en mängd olika kurser inom bild, dans, musik och teater. Vi har också en hel del aktiviteter som du kan komma till utan att anmäla dig och som är helt gratis, det kallar vi Öppen verksamhet.

Som du ser finns det mycket att välja på, vi hoppas att du hittar något som passar just dig. Är det mycket som låter spännande? Du vet väl att du får gå hur många kurser du vill på Kulturskolan!

Här hittar du aktuella tider och platser för hela Kulturskolans utbud.
Här hittar du till Kulturskolans lokaler.

Bild

Gillar du att måla, rita, bygga och skapa saker? Då är du välkommen i bildgänget - vad vi gör bestämmer vi förstås tillsammans!

Dans

Att dansa ger energi, glädje och gemenskap! I Kulturskolans dansgrupper lär du dig dansens grunder och får prova på olika stilar.

Instrument

Att spela ett instrument kan du ha glädje av genom hela livet! Och på Kulturskolan finns det många olika instrument att välja bland.

Orkester & ensemble

Vi har mer än 20 olika orkestrar & ensembler för dig som spelar ett instrument och vill spela mer. För visst är det roligare att spela tillammans!

Rytmik

I rytmiken jobbar vi med sång och rörelse, samspel och improvisation på ett kreativt och lekfullt sätt. Du kan också vara med i vår instrumentalrytmik!

Sång & kör

Gillar du att sjunga? Hos oss får du chans att utveckla dina musikaliska färdigheter inom sång & kör. Sångglädje och skaparlust står alltid i fokus!

Teater & musikal

Tycker du att det är roligt med teater? Då är teater & musikal något för dig! Vi gör teaterövningar, improvisationer och föreställningar.

Lovkurser & kortkurser

Vill du göra något roligt när du har lov? På loven och ibland under terminerna ordnar vi kortare kurser med olika spännande teman. Håll ögonen öppna!

Öppen verksamhet

Ibland hittar vi på saker som du inte behöver anmäla dig till och som är alldeles gratis. Det är bara att hoppa in och vara med!

Kontakt

Expedition, elevärenden

031-724 62 11

kulturskolan@harryda.se


Kulturskolechef
Maria Carlsson
031-724 62 09
maria.carlsson@harryda.se


Planeringsledare
Jenny Björkqvist
031-724 63 15
jenny.bjorkqvist@harryda.se

 

Postadress
Kulturskolan/Kulturhuset
Biblioteksgatan 2
435 30 Mölnlycke


Besöksadresser
Här hittar du till Kulturskolans lokaler

Ansök om plats

Du ansöker om plats genom att logga in på ett eget konto hos Kulturskolan. Logga in här till användarkontot.länk till annan webbplats

Avgifter & regler

Det kan vara bra att veta vilka regler som gäller på Kulturskolan och vad olika kurser kostar. Här hittar du info om våra avgifter och regler.

Senast ändrad: 2019-06-11

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok