Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Kulturskolan i Bollebygd

Kulturskolan finns till för dig som är barn och ung i Bollebygds kommun! Vi har kurser i dans, elbas, gitarr, piano, slagverk och teater.

Verksamheten på Kulturskolan i Bollebygd sker i samarbete med Härryda kommun. Det innebär bland annat att Härryda kulturskola ansvarar för administration och ledning av Kulturskolan i Bollebygd.

Du som är elev i Bollebygds kommun kan också kan söka till kurser i övriga instrument och konstformer på Kulturskolan i Härryda!

Kulturskolans kurser i Bollebygd

EN grupp med danselever som gör en flygplansliknande diagonal rörelse med armarna

Dans

Att dansa ger energi, glädje och gemenskap! I Kulturskolans dansgrupper lär du dig dansens grunder och får prova på olika stilar.
Från årskurs 2

Svart bild med foton av gitarr, elbas och piano

Gitarr, piano & elbas

Är du sugen på ett instrument som du kan spela på i många olika sammanhang och i vilken musikstil som helst? Välj mellan gitarr, piano eller elbas!
Från årskurs 3

Trumset

Slagverk

Slagverk är ett samlingsnamn för alla instrument du spelar på med händer eller klubbor. På Kulturskolan börjar vi med att lära oss spela trumset!
Från årskurs 3

Tre elever som gestaltar Kapten Krok och pirater

Teater

Tycker du att det är roligt med teater? Då är teater- & musikal något för dig! Vi gör teaterövningar, improvisationer och föreställningar.
Från årskurs 2

Bra att veta

Undervisningen sker främst på Bollebygdsskolan. Det finns också möjlighet att få gitarr- och pianolektioner på några av kommunens övriga skolor. Lektionsdag och tid planeras i samråd med undervisande lärare.

I de lila rutorna hittar du information om hur du ansöker, kurstider, avgifter och regler. 

Kontakt

Expedition, elevärenden

031-724 62 11

kulturskolan@harryda.se


Kulturskolechef
Maria Carlsson
031-724 62 09
maria.carlsson@harryda.se


Planeringsledare
Jenny Björkqvist
031-724 63 15
jenny.bjorkqvist@harryda.se


Administratör
Karin Amin
031-724 62 11
kulturskolan@harryda.se


Postadress
Kulturskolan/Kulturhuset
Biblioteksgatan 2
435 30 Mölnlycke


Besöksadresser
Här hittar du till Kulturskolans lokaler

Kulturskolans logga med färgglada prickor
Röd inloggningssymbol

Ansök om plats

Du ansöker om plats genom att logga in på ett eget konto hos Kulturskolan. Logga in här till användarkontot.länk till annan webbplats

Bokstaven i som i information

Avgifter & regler

Det kan vara bra att veta vilka regler som gäller på Kulturskolan och vad olika kurser kostar. Här hittar du info om våra avgifter och regler.

Senast ändrad: 2019-08-08

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok