Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Intresseföreningen

Intresseföreningen har som mål att verka för att stimulera och uppmuntra Kulturskolans elever. Vi vill också bidra till ökad insikt om vikten av en kulturskola, både hos beslutsfattare och kommunens invånare.

Silhouetter av ungdomar som badar i vacker solnedgång

Härryda Ungdomsblåsare och Top Floor Big Band på Tysklandsturné 2016 Foto: Anna Nilsson

Detta gör Intresseföreningen

Genom att stödja Kulturskolans intresseförening bidrar du till de där extra aktiviteterna som är så viktiga för elevernas utveckling. Vi hjälper till så att Kulturskolans elever kan åka på läger, orkesterresor, få stipendier till kurser och vara med om andra aktiviteter utöver den ordinarie undervisningen. Och det är inte bara föräldrar till Kulturskolans elever som är medlemmar, alla som vill gynna kommunens musik- och kulturliv är välkomna!

Kulturskolans uppgift är att erbjuda våra barn vägar till personliga uttrycksformer och de förtjänar allt vårt stöd!

Bli medlem

Stöd ett aktivt kulturliv i Härryda kommun och verksamheten för våra kulturutövande ungdomar! Medlemsavgiften är 150 kr per familj och läsår. Plusgironummer 62 95 43-0
Swish 123 240 42 00
QR-kod för Swish hittar du i en av de lila rutorna.

Sök stipendium

Kulturskolans intresseförening vill på olika sätt uppmuntra och stödja Kulturskolans elever. Som en del i vår verksamhet ger vi därför eleverna möjlighet att söka stipendier och resebidrag för t ex kurser och läger. Kontakta oss om du vill ansöka om stipendium.

Personuppgifter

För att vi ska kunna administrera ditt medlemsskap i Intresseföreningen behöver vi behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om hur dina personuppgifter behandlas.

Kontakt

E-post

intresseforeningenharryda@
gmail.com


Ordförande
Lars Brive

 

Vice ordförande
Maria Strömberg

 

Sekreterare
Madeleine Åberg

 

Kassör
Anna Granfors

 

Ledamot
Camilla Eklundh

 

Ledamot
Hanna Eliasson

 

Ledamot
Mona Mikati

 

Elevrepresentant
Evelina Berlin

 

Elevrepresentant
Elin Sundqvist

QR-kod för Swish

Om du vill bli medlem och swisha medlemsavgiften kan du använda den här QR-koden.

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok