Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Ansöknings- & användarkonto tillfälligt stängt

Vi är i processen att byta elevhanteringssystem. Just nu, och en period framöver, kan du därför inte ansöka till nya kurser på Kulturskolan. Du kan inte heller logga in för att avsluta en kurs, se dina kontaktuppgifter, ansökningar eller aktiva kurser.

Vill du avsluta en kurs på Kulturskolan, eller komma i kontakt med oss av andra orsaker, kan du skicka mejl till kulturskolan@harryda.se eller ringa 031-724 62 11.

Du som är vårdnadshavare till elev på Kulturskolan kommer att få meddelande via mejl av oss när du kan logga in för att hantera dina användaruppgifter och kurser igen.

En grupp rytmikelever som dansar med färgglada sjalar

Bra att veta

Du kan söka till Kulturskolans kurser under hela året, men tidigast terminen innan du är tillräckligt gammal att börja en kurs. Vi antar elever i tur och ordning efter ködatum. Du har störst chans att få en plats vid terminsstarterna, men vi antar löpande under hela året. 

Du som redan går en kurs behöver inte anmäla dig på nytt inför varje termin, du har kvar din plats tills du säger upp den. (Gäller ej rytmikkurserna, som är ettåriga.)

Du får ett meddelande via mejl så snart det finns en ledig plats till dig.

I de lila rutorna hittar du mer information om hur du ansöker, kurstider, avgifter och regler.

Kontakt

Expedition, elevärenden

031-724 62 11

kulturskolan@harryda.se


Kulturskolechef
Maria Carlsson
031-724 62 09
maria.carlsson@harryda.se


Administratör
Karin Amin
031-724 62 11
karin.amin@harryda.se


Planeringsledare
Jenny Björkqvist
031-724 63 15
jenny.bjorkqvist@harryda.se


Postadress
Kulturskolan/Kulturhuset
Biblioteksgatan 2
435 30 Mölnlycke


Besöksadresser
Här hittar du till Kulturskolans lokaler

Kulturskolans logga med färgglada prickor
Röd inloggningssymbol

Ansök om plats

Just nu år vi i processen att byta antagningssystem. Mejla därför kulturskolan@harryda.se om du är intresserad av att börja en kurs på Kulturskolan.

Bokstaven i som i information

Avgifter & regler

Det kan vara bra att veta vilka regler som gäller på Kulturskolan och vad olika kurser kostar. Här hittar du info om våra avgifter och regler.

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok