Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Kulturskolan

Vill du måla, dansa, sjunga, spela instrument eller gå i teater?

Kulturskolan har ett stort utbud av kreativa kurser och aktiviteter, vi hoppas att du ska hitta något som passar just dig. Men vi gör så mycket mer! Kanske får vi chansen att möta dig i skolan i olika projekt eller när du vill göra något roligt på loven? Och du vet väl att du alltid är välkommen till våra föreställningar och andra evenemang, hos oss händer det mycket!

"Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up." — Pablo Picasso

Vi finns för dig som är ung i kommunen

Kulturskolan erbjuder alla barn och unga i vår kommun att få uppleva styrkan och glädjen i att utöva konst och kultur. Med oss kan du utvecklas till det du önskar och har förmåga till. Du har också möjligheten att växa tillsammans med andra!

På gång i Kulturskolan

Aktuellt i Kulturskolan

#nolltoleran mot diskriminering och kränkande behandling

Projekt: Spela roll

Just nu pågår ett spännande projekt, med fokus på våldsprevention, för både elever och lärare i grundskolans tidigaredel. Projektet leds av en dramapedagog från Kulturskolan.

Öppen kulturskola

Vill du spela mer på ditt instrument, prova ett nytt eller testa musikproduktion? Kom till Öppen kulturskola - ingen anmälan, ingen avgift!
Kulturskolan i Mölnlycke

Musikproduktion

I vår studio kan du få prova på musikproduktion. Hip-Hop (beats), pop, rock, singer/songwriter – i den digitala världen är allt möjligt!
Landvetters kulturhus

Kultfabriken

På torsdagar är du välkommen till Kultfabriken. Lär dig mer om beatmaking och filmproduktion, dansa street fusion eller repa i musiksalarna.
Landvetters kulturhus

Kontakt

Expedition, elevärenden

031-724 62 11

kulturskolan@harryda.se


Kulturskolechef
Maria Carlsson
031-724 62 09
maria.carlsson@harryda.se


Planeringsledare
Jenny Björkqvist
031-724 63 15
jenny.bjorkqvist@harryda.se


Administratör
Karin Amin
031-724 62 11
kulturskolan@harryda.se


Postadress
Kulturskolan/Kulturhuset
Biblioteksgatan 2
435 30 Mölnlycke


Besöksadresser
Här hittar du till Kulturskolans lokaler

Kulturskolans logga med färgglada prickor
Symbol för sociala medier, ett orange hjärta i en orange ring

Vi är sociala!

Vill du veta mer om vad som händer på och omkring Kulturskolan just nu? Här kan du följa oss på Facebook!länk till annan webbplats

Tillgänglighet

Kulturskolans evenemang sker på många olika platser i kommunen. Här hittar du information om de flesta av våra lokaler.länk till annan webbplats

 

Undrar du hur du hittar till oss eller har du någon form av funktionsvariation? Hör gärna av dig till oss med dina frågor!

Senast ändrad: 2019-10-07

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok