Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Kulturskolan

Vill du måla, dansa, sjunga, spela teater eller instrument - eller kanske prova på cirkus?

Kulturskolan har ett stort utbud av kreativa kurser och aktiviteter, vi hoppas att du ska hitta något som passar just dig. Men vi gör så mycket mer! Kanske får vi chansen att möta dig i skolan i olika projekt eller när du vill göra något roligt på loven? Och du vet väl att du alltid är välkommen till våra föreställningar och andra evenemang, hos oss händer det mycket!

"Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up." — Pablo Picasso

Vi finns för dig som är ung i kommunen

Kulturskolan erbjuder alla barn och unga i vår kommun att få uppleva styrkan och glädjen i att utöva konst och kultur. Med oss kan du utvecklas till det du önskar och har förmåga till. Du har också möjligheten att växa tillsammans med andra!

På gång i Kulturskolan

Aktuellt i Kulturskolan

Vårterminsstart 2019

Vårterminen startar tisdag 8 januari med samma tider och platser som under hösten om inte din lärare meddelat någon förändring.

Projekt: Ett steg i taget

Under året får grundskolans lärare fortbildning av en danspedagog från Kulturskolan med syfte att stimulera till mer dans och rörelse i skolan!

Öppen låtskrivarverkstad

Varje måndag kl 16-18 i Landvetters kulturhus för dig som vill skriva och spela in låtar. Ingen kostnad, ingen föranmälan, bara att hänga på!

Projekt: Våldsprevention

Grundskolans pedagoger och elever möter en dramapedagog från Kulturskolan kring ämnen som normkritik och likabehandling i klassrummet.

Kontakt

Expedition, elevärenden

Måndag-fredag kl 08-12

031-724 62 11

kulturskolan@harryda.se

 

Kulturskolechef
Maria Carlsson
031-724 62 09
maria.carlsson@harryda.se

Planeringsledare
Jenny Björkqvist
031-724 63 15
jenny.bjorkqvist@harryda.se

 

Administratör
Annika Florin

031-724 62 11

annika.florin@harryda.se

 

Kulturchef
Joakim Albrektson
031-724 64 34
joakim.albrektson@harryda.se

Postadress
Kulturskolan/Kulturhuset
Biblioteksgatan 2
435 30 Mölnlycke

 

Besöksadresser
Här hittar du till Kulturskolans lokaler

Vi är sociala!

Vill du veta mer om vad som händer på och omkring Kulturskolan just nu? Följ oss gärna på Facebooklänk till annan webbplats!

Tillgänglighet

Kulturskolans evenemang sker på många olika platser i kommunen. Här hittar du information om de flesta av våra lokaler.länk till annan webbplats

 

Undrar du hur du hittar till oss eller har du någon form av funktionsvariation? Hör gärna av dig till oss med dina frågor!

Senast ändrad: 2018-12-11

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok