Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Kulturskolan

Vill du måla, dansa, sjunga, spela instrument eller gå i teater?

Kulturskolan har ett stort utbud av kreativa kurser och aktiviteter, vi hoppas att du ska hitta något som passar just dig. Men vi gör så mycket mer! Kanske får vi chansen att möta dig i skolan i olika projekt eller när du vill göra något roligt på loven? Och du vet väl att du alltid är välkommen till våra föreställningar och andra evenemang, hos oss händer det mycket!

"Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up." — Pablo Picasso

Vi finns för dig som är ung i kommunen

Kulturskolan erbjuder alla barn och unga i vår kommun att få uppleva styrkan och glädjen i att utöva konst och kultur. Med oss kan du utvecklas till det du önskar och har förmåga till. Du har också möjligheten att växa tillsammans med andra!

På gång i Kulturskolan

Aktuellt i Kulturskolan

Höstterminsstart

Snart börjar vi! Lärarna laddar för att få komma igång och vecka 35 startar våra kurser. Vi ser fram emot att få träffa er alla!

Kulturskolan på Gothia Cup

Kulturskolans slagverksensemble Koola Kaggar medverkade vid invigningen av Gothia Cup på Ullevi inför 50 000 i publiken!

Lediga platser

Vi har fortfarande platser kvar till några av våra kurser, bland annat Teater i Landvetter och Rävlanda och blåsinstrument.

Kontakt

Expedition, elevärenden

031-724 62 11

kulturskolan@harryda.se


Kulturskolechef
Maria Carlsson
031-724 62 09
maria.carlsson@harryda.se


Planeringsledare
Jenny Björkqvist
031-724 63 15
jenny.bjorkqvist@harryda.se


Administratör
Karin Amin
031-724 62 11
kulturskolan@harryda.se


Postadress
Kulturskolan/Kulturhuset
Biblioteksgatan 2
435 30 Mölnlycke


Besöksadresser
Här hittar du till Kulturskolans lokaler

Kulturskolans logga med färgglada prickor
Symbol för sociala medier, ett orange hjärta i en orange ring

Vi är sociala!

Vill du veta mer om vad som händer på och omkring Kulturskolan just nu? Här kan du följa oss på Facebook!länk till annan webbplats

Tillgänglighet

Kulturskolans evenemang sker på många olika platser i kommunen. Här hittar du information om de flesta av våra lokaler.länk till annan webbplats

 

Undrar du hur du hittar till oss eller har du någon form av funktionsvariation? Hör gärna av dig till oss med dina frågor!

Senast ändrad: 2019-08-07

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok