Till innehållet

Årets föreningsprofil

Alla föreningar uppmanas årligen att nominera en medlem i föreningen som profilerat sig med en föreningsinsats utöver det vanliga. Insatsen ska vara ideell och av den art att den gagnar föreningens utveckling i stort och smått.

Man på en rullskridskobräda utomhus

Föreningsinsatsen kan gälla alla typer av medlemmar; utövare, ledare, föräldrar, styrelseledamöter med flera. Föreningen skickar nomineringen tillsammans med en motivering.

Utifrån inkomna nomineringar koras en vinnare av priset Årets föreningsprofil och får ta emot prissumman på 10 000 kronor. Utdelningen sker vid nationaldagsfirandet 6 juni vid Mölnlycke kulturhus.

Årets nomineringsperiod är avslutad

Nomineringsperioden pågår mellan 6 november 2023 och 1 mars 2024.

Vinnare 2023

Mette Waldrop

Motivering:

Med sitt stora föreningsengagemang och kunskap skapar förutsättningar för ett levande kultur- och fritidsliv i Härryda. Hon skapar en bredd av aktiviteter och arrangemang för kommunens invånare som sätter Hindås på kartan. En positiv och lösningsorienterad eldsjäl. Mette har styrelseuppdrag för flera föreningar i Hindås och är en stark drivkraft för att samla allmänheten och näringslivet till olika aktiviteter, till exempel jul och vår i Hindås.

Kontakt

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2022-09-29