Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Bio

Mölnlycke Bio visar film i Stora salen i Mölnlycke kulturhus. Det är viktigt att du får ett tryggt och trevligt besök hos oss. Skydda dig själv och andra genom att visa hänsyn och hålla avstånd för att undvika smittspridning. Är du inte frisk så vill vi att du avstår från ditt besök.

Från och med 12 januari gäller nya föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten om särskilda begränsningar för att förhindra covid-19. Dessa riktar sig till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som till exempel konserter, bio- och teaterföreställningar och publika miljöer.

Det innebär att du som besökare uppmanas att hålla avstånd till andra sällskap och att du behöver visa upp ett giltigt vaccinationsbevis samt ditt id-kort när du går på Mölnlycke Bios filmvisningar. Personer under 18 år behöver inte visa upp vaccinationsbevis.

Läs mer om covidbevis på ehälsomyndigheten Länk till annan webbplats. och hur du gör för att hämta ditt vaccinationsbevis Länk till annan webbplats..


KATEGORI


ARRANGÖR


ORT


DATUM


Januari 2022
ti on to fr
v52            1 2
v1  3 4 5 6 7 8 9
v2  10 11 12 13 14 15 16
v3  17 18 19 20 21 22 23
v4  24 25 26 27 28 29 30
v5  31            
 • Evenemangsbild

  Bio: Bamse och vulkanön


  Just som allt verkar vara lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega, biologen Beanka, som mystiskt verkar ha försvunnit på en forskningsres...

  16 januari Mölnlycke
 • Evenemangsbild

  Bio: Sing 2


  Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna, måst...

  16 januari Mölnlycke
 • Invigning Göteborg Film Festival 2022


  Den 28 januari invigs Göteborg Film Festival i Göteborg med världspremiären av Christoffer Sandlers dramakomedi Så jävla easy going . I år kan du ta del av invigningsceremonin och invigningsfilmen i St...

  28 januari Mölnlycke

Mölnlycke Bio

Boka biljetter

molnlyckebio.se Länk till annan webbplats.
031-724 64 06
molnlyckebio@live.se


Du kan även köpa biljetter på plats 30 minuter innan föreställningen börjar.


Besöksadress

Tillgänglighet

Närmaste hållplats för buss hittar du vid Hulebäcksgymnasiet eller Mölnlycke bussterminal.

Om du kommer med bil rekommenderar vi parkeringshuset vid Hemköp, pendlarparkeringen vid Mölnlycketerminalen eller parkeringsplatserna vid Hulebäcksgymnasiet.

 

Har du någon form av funktionsvariation?

Mölnlycke filmstudio

Mölnlycke filmstudio visar film i Stora salen i Mölnlycke kulturhus.


Läs mer om medlemsskap och höstens visningar på molnlyckefilmstudio.se Länk till annan webbplats.

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok