Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Majornas 3dje Rote

Datum: 7 sep

Tid: 19:00 - 20:30

Biljett: 120 kr, 60 kr för dig under 26 år. Köp biljett här Länk till annan webbplats. eller på något av kommunens bibliotek. Konserten är framflyttad från den 9 mars och samma biljett gäller den 7 september istället. Vid återköp av biljett, kontakta kultur@harryda.se.

Plats: Landvetters kulturhus, plan 3

Ort: Landvetter

Porträtt av de fem musikerna i Majornas tredje rote.

Majornas 3dje Rote är för Göteborg vad doften av nybakat bröd är för Paris, potatisen för Alingsås eller violen är för Flen. Ett band rotat ur marken de trampar och publiken de spelar för. De är folkmusikbandet som helst spelar country, cajunorkestern som gärna drar en schottis och rockbandet som helst läser poesi. De har gjort sig kända för sin säregna folkliga blandning av stilar och uttryck. Alltid med berättelserna och hjärtat i centrum. De har tidigare släppt två album och samarbetat med artister som Tomas von Brömssen, David Urwitz och Håkan Hellström. De är ett utpräglat liveband och har genom sina fokuserade framträdanden och idoga spelande genom åren byggt upp en trogen och uppskattande publik.


Arrangör: Kultur Härryda


Öppettider

Måndag 10-18

Tisdag 10-18

Onsdag 12-18

Torsdag 10-18

Fredag 10-17

Lördag 10-14

Hitta hit

Landvetters kulturhus
Guldsmedsplatsen 1
43832 Landvetter

Karta Länk till annan webbplats.


Kulturhuset ligger bredvid Landvetters Resecentrum, dit man kan åka med bla Röd Express.


Har du någon form av funktionsnedsättning?

Tillgänglighetsdatabasen har inventerat våra lokaler. Länk till annan webbplats.

Kulturhuset utifrån en vacker höstdag.

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok