Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Bio: Sing 2

Datum: 16 jan

Tid: 13:35 - 15:30

Biljett: Barn under 12 år och pensionärer 110 kr, övriga 130 kr. Köp biljett här. Länk till annan webbplats.

Plats: Stora salen, Mölnlycke kulturhus

Ort: Mölnlycke

För att besöka detta evenemang behöver du, utöver biljetten, kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis samt ditt id-kort. Personer under 18 år behöver inte visa upp vaccinationsbevis.

Tänk på att komma i god tid innan evenemanget startar, ca 30 min. Visa hänsyn och håll avstånd för att undvika smittspridning. Är du inte frisk så vill vi att du avstår från ditt besök. Vid återköp av biljett, kontakta molnlyckebio@live.se.

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister - inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter - ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg som heter Jimmy Crystal.

Evenemangsbild

Detalj ur filmen "Sing 2".

1 tim, 52 min
Från 7 år

Arrangör: Mölnlycke Bio

Mölnlycke Bio

Boka biljetter

molnlyckebio.se Länk till annan webbplats.
031-724 64 06
molnlyckebio@live.se


Du kan även köpa biljetter på plats 30 minuter innan föreställningen börjar.


Besöksadress

Tillgänglighet

Närmaste hållplats för buss hittar du vid Hulebäcksgymnasiet eller Mölnlycke bussterminal.

Om du kommer med bil rekommenderar vi parkeringshuset vid Hemköp, pendlarparkeringen vid Mölnlycketerminalen eller parkeringsplatserna vid Hulebäcksgymnasiet.

 

Har du någon form av funktionsvariation?

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok