Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Bio: Bamse och vulkanön

Datum: 16 jan

Tid: 12:15 - 13:25

Plats: Stora salen, Mölnlycke kulturhus

Ort: Mölnlycke

För att besöka detta evenemang behöver du, utöver biljetten, kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis samt ditt id-kort. Personer under 18 år behöver inte visa upp vaccinationsbevis.

Tänk på att komma i god tid innan evenemanget startar, ca 30 min. Visa hänsyn och håll avstånd för att undvika smittspridning. Är du inte frisk så vill vi att du avstår från ditt besök. Vid återköp av biljett, kontakta molnlyckebio@live.se.

Just som allt verkar vara lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega, biologen Beanka, som mystiskt verkar ha försvunnit på en forskningsresa.

Evenemangsbild

Detalj ur filmen "Bamse och vulkanön".

Trots att Lille Skutt darrande försöker förklara varför det alltid är dumt att åka på äventyr man inte riktigt vet hur de skall sluta, ger sigvåra vänner ut på ett räddningsuppdrag som tar dem förbi hungriga vargar, själviska skurkar och livsfarliga vulkanutbrott. I hasorna har de dessutom en ny antagonist i Bamses värld - den mer än självgoda och självförhärligande småtjuven Kattja som i Bamse och Vulkanön gör sitt intåg i Bamses värld.

1 tim, 9 min
Barntillåten

Arrangör: Mölnlycke Bio

Mölnlycke Bio

Boka biljetter

molnlyckebio.se Länk till annan webbplats.
031-724 64 06
molnlyckebio@live.se


Du kan även köpa biljetter på plats 30 minuter innan föreställningen börjar.


Besöksadress

Tillgänglighet

Närmaste hållplats för buss hittar du vid Hulebäcksgymnasiet eller Mölnlycke bussterminal.

Om du kommer med bil rekommenderar vi parkeringshuset vid Hemköp, pendlarparkeringen vid Mölnlycketerminalen eller parkeringsplatserna vid Hulebäcksgymnasiet.

 

Har du någon form av funktionsvariation?

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok