Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Raumdeuter radio

Datum: 11 sep - 25 nov

Plats: Ljudkonstverken laddas ner eller streamas. Mer information finns här: raumdeuterradio.com Länk till annan webbplats.

Ort: Landvetter

Ljudkonstprojektet Raumdeuter Radio är en del av GIBCA Extended 2021. Projektet undersöker hur kultur, samhälle och kollektivtrafik samexisterar och hur vi kan göra våra städer mer hållbara genom konst. Längs fem olika linjer i Göteborgs kollektivtrafik kan resenärerna lyssna på olika ljudkonstverk. En av sträckorna går från Nils Ericson-terminalen till Landvetters flygplats. Konstnären Rose Brander reflekterar över föreställningar kring tystnad, kulturarv och ”orörd” natur i samband med den planerade utbyggnaden av höghastighetståg mellan Göteborg och Borås.

De fem ljudkonstverken i projektet kan lyssnas på från alla stora streamingtjänster. De kan också laddas ner på raumdeuterradio.com Länk till annan webbplats.

Arrangör: Raumdeuter Radio med stöd av Kultur Härryda

Öppettider

Måndag 10-18

Tisdag 10-18

Onsdag 12-18

Torsdag 10-18

Fredag 10-17

Lördag 10-14

Hitta hit

Landvetters kulturhus
Guldsmedsplatsen 1
43832 Landvetter

Karta Länk till annan webbplats.


Kulturhuset ligger bredvid Landvetters Resecentrum, dit man kan åka med bla Röd Express.


Har du någon form av funktionsvariation?

Tillgänglighetsdatabasen har inventerat våra lokaler. Länk till annan webbplats.

Kulturhuset utifrån en vacker höstdag.

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok