Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Digital föreläsning: Hela havet stormar

Datum: 15 mars

Tid: 19:00 - 20:00

Biljett: Utan kostnad. Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Plats: Digitalt

Småbarnsfamiljer fastnar ofta i konflikter som syskonbråk, tjafs, tjat, sammanbrott vid hämtning och lämning på förskolan och att inte vilja äta eller klä på sig. Hur hanterar man dessa stormar i familjen när ens goda föresatser som förälder krockar med vardagens krav och utmaningar? Genom att nyfiket utforska vad som ligger bakom ett barns protester och pröva nya förhållningssätt får vi den här kvällen nycklar till förändring – och hopp om ett lugnare familjeliv.

Tova Winbladh är leg. psykolog och har specialiserat sig på familjeliv och samspelet mellan små barn och vuxna. Hon är mamma till fem barn och medförfattare till boken Hela havet stormar.

Hela havet stormar - Småbarnsfamiljens livboj vid trots, konflikter och syskonbråk är skriven av Ida Flink (leg psykolog) och Tova Winbladh (leg psykolog) och utgiven 2020 på Natur & Kultur.

Porträtt av Tova Winbladh och en bild på boken Hela havet stormar.

Så här går det till:
Föreläsningen genomförs digitalt på Microsoft Teams. Det kostar inget att vara med men du behöver anmäla dig härlänk till annan webbplats.
När föreläsningen närmar sig får du en inloggningslänk skickad till din e-postadress. Teamsmötet öppnar kl 18.30, så att alla hinner koppla upp sig och testa tekniken innan föreläsningen börjar kl 19.
OBS! Begränsat antal deltagare.

Arrangör: Kultur Härryda

Öppettider

Tillfälligt begränsade öppettider

Måndag - torsdag 12-18
Fredag 12-17

Lördag 10-14

Hitta hit

Landvetters kulturhus
Guldsmedsplatsen 1
43832 Landvetter

Kartalänk till annan webbplats


Kulturhuset ligger bredvid Landvetters Resecentrum, dit man kan åka med bla Röd Express.


Har du någon form av funktionsvariation?

Tillgänglighetsdatabasen har inventerat våra lokaler.länk till annan webbplats

Kulturhuset utifrån en vacker höstdag.

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok