Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Kreativt skrivande – en digital kväll

Datum: 10 mars

Tid: 17:30 - 19:00

Biljett: Utan kostnad.

Anmälan: OBS! Fullbokat

Gillar du att skriva? Eller skulle du vilja testa kreativt skrivande men vet inte vart du ska börja? Den här är en workshop som vänder sig till dig som vill kasta dig in i skrivandets värld, oavsett om du är nybörjare eller van skribent.

Under 1,5 timme möts vi digitalt. Workshopledaren Agnes Hillert presenterar olika skrivövningar och deltagarna skriver på sina egna texter, på sin dator eller på papper. Genom övningarna får vi prova olika grepp av kreativt skrivande, som att skriva utifrån miljöbeskrivningar och att tillsammans sätta ramar som vi var och en kan skriva egna texter utifrån. Här slipper du tänka på att stava korrekt eller skriva bra nog, och får istället fokusera på det fria, kreativa och roliga i skrivande.

Porträtt av Agnes Hillert och en skrivbok med en penna. Dator står i bakgrunden.

Agnes Hillert håller workshops i kreativt skrivande sedan 2015. Därtill arbetar hon som kommunikatör inom Västra Götalandsregionen och skriver på fritiden poesi och skönlitterära texter. Läs mer om Agnes här.länk till annan webbplats

Så här går det till:
Workshopen genomförs digitalt på Microsoft Teams. Evenemanget kostar inget att vara med på men du behöver anmäla dig härlänk till annan webbplats. (OBS Fullbokat)
När workshopen närmar sig får du en inloggningslänk skickad till din e-postadress. Teamsmötet öppnar kl 17.00, så att alla hinner koppla upp sig och testa tekniken innan kursen börjar kl 17.30.
OBS! Begränsat antal deltagare.


Arrangör: Kultur Härryda

Öppettider

Tillfälligt begränsade öppettider

Måndag - torsdag 12-18
Fredag 12-17

Lördag 10-14

Hitta hit

Landvetters kulturhus
Guldsmedsplatsen 1
43832 Landvetter

Kartalänk till annan webbplats


Kulturhuset ligger bredvid Landvetters Resecentrum, dit man kan åka med bla Röd Express.


Har du någon form av funktionsvariation?

Tillgänglighetsdatabasen har inventerat våra lokaler.länk till annan webbplats

Kulturhuset utifrån en vacker höstdag.

Senast ändrad:

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok