Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

Musiktävling: Imagine (söndag)

Datum: 3 mars

Tid: 17:00 - 20:00

Biljett: Fri entré

Plats: Landvetters kulturhus, plan 3

Ort: Landvetter

Imagine är det nya namnet på Musik Direkt, Sveriges bredaste och äldsta musiktävling för musiker mellan 13 och 21 år. Kom och ta del av framtidens lokala och regionala unga musiker den 2 och 3 mars.

Evenemangsbild

Deltävlingar i Landvetters kulturhus

Lördag 2 mars kl 18, deltävling 1

Tävlande: Elias V, Nazih, Edvin Hakimzadeh, Blessing Olutayo, Din hand mot min rygg, De Udda från Neverwhere, Esoterico, Helin, Karl Hund, Jordan Molnar, Skoskav, Theodor Johansson, Wondermind & Sultan

Söndag 3 mars kl 17, deltävling 2

Tävlande: Alisha Höglund, Beatrice Carlier, Bird, Dalaona, Hamninloppet, Ida Schönbeck, Mångatan, Myrra JH, Nity, Rhino, Rättegång, Sebastian Standar, Väster-ut, Inanna

Sveriges bredaste livemusiktävling för unga artister

Alla musikstilar är välkomna så länge de tävlande är mellan 13 och 21 år. Det spelar ingen roll om den som tävlar sjunger ensam, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg. Både erfarna musiker och de som framträder för första gången får ta plats på scen.

De som går vidare från deltvlingen i Landvetter får åka på Music Camp i Uddevalla och tävla i regionfinalen i Borås. Vinnarna i regionfinalen får åka på Imagine festival i Gävle.

Unikt coachnings-tillfälle!

För dig som bor i Härryda eller Bollebygd kommun och är upp till 19 år erbjuds coachning inför ditt uppträdande. På plats finns Niklas Olovsson, producent och låtskrivare samt Erik Wood, musiker, låtskrivare och musiklärare. Välkommen till Landvetters Kulturhus torsdag 14 och 21 februari kl 17-19. Arrangör: Härryda kulturskola

Mer information

Klicka här för att läsa mer om Imagine.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Klicka här för att läsa och se bilder från förra gången när Imagine huserade i Landvetters kulturhus.

Imagine arrangeras av Kultur Ungdom och Jeunesse Musicales Sverige, i samarbete med Landvetters kulturhus, Härryda kulturskola, ABF Sjuhärad, Fritid Ungdom och Mölnlycke fotoklubb.

Öppettider

Måndag-torsdag 10-18
Fredag 10-17
Lördag 10-14

Hitta hit

Landvetters kulturhus
Guldsmedsplatsen 1
43832 Landvetter

Kartalänk till annan webbplats


Kulturhuset ligger bredvid Landvetters Resecentrum, dit man kan åka med bla Röd Express.

 

Har du någon form av funktionsvariation?

Tillgänglighetsdatabasen har inventerat våra lokaler.länk till annan webbplats

Senast ändrad: 2019-02-12

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok