Ikon för öppna Meny

MENY

Ikon för Lyssna

LYSSNA

HBTQ-läger 2019

17-19 juni arrangeras ett HBTQ-läger för dig som är 13-20 år. Anmäl ditt intresse här! Anmälan ska skickas in mellan 1 februari och 8 mars.

Ett läger för HBTQ-ungdomar i hela Göteborgsregionen

Lägret hålls i Härryda kommun och är till för dig som bor i någon av dessa kommuner: Ale, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.

Vi tar emot din intresseanmälan nu, men du måste invänta en bekräftelse på om du fått plats eller inte på lägret. Detta meddelande kommer under mars månad.

Lägret är helt gratis att vara med på, och du väljer själv om du vill sova över. Vi ordnar med mat och roliga aktiviteter och vill gärna höra vad du vill att lägret ska innehålla!

Arrangör

Bakom lägret står Göteborgsregionens nätverk för HBTQ-satsning inom kultur- och fritidsverksamhet. Tolv kommuner har gått samman för att ge en trygg plats för unga som står upp för eller behöver HBTQ-rättigheter. Kommunerna är Ale, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö. I samarbete med ABF Sjuhärad.

Kontakt

Cia Sandberg
Samordnare och processledare

cia.sandberg@harryda.se

Senast ändrad: 2019-02-05

På kultur.harryda.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Så använder vi kakor.

ok