Till innehållet

Praktik och prao

För Härryda kommun är det viktigt att ha kontakt med dig som studerar. Din kunskap och dina idéer bidrar till att vi hela tiden utvecklar vår organisation. Samtidigt får vi möjlighet att visa upp våra verksamheter och de yrken vi har att erbjuda.

Praktik och lärande i arbetslivet

Är du intresserad av praktik i kommunen, ta kontakt direkt med den verksamhet som intresserar dig. Kontaktcenter eller personalfunktionen kan lotsa dig rätt, om du berättar vad du är intresserad av.

Prao för elever i årskurs 8 och 9

Prao är en möjlighet för dig i årskurs 8 och 9 att få prova på hur livet skulle kunna se ut när du är klar med dina studier och har börjat arbeta. Kommunens verksamheter tar emot prao-elever om det finns möjlighet och passande uppgifter. Är du intresserad av prao i kommunen, ta kontakt direkt med den verksamhet som intresserar dig. Kontaktcenter eller personalfunktionen kan hjälpa dig att hitta rätt, om du berättar vad du är intresserad av.

Göteborgsregionen (GR) har samlat information, tips, råd, material och övningar på sin webbplats, som ska underlätta inför, under och efter prao. Sidans innehåll vänder sig till elever, skolpersonal och arbetsplatser.
Information om prao på Göteborgsregionens webbplats Länk till annan webbplats.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2023-09-13